sreda, 12. avgust 2009

Maite skupaj z skupino Reik na turnjeo??

Po 23 koncertih, ki jih je skupina imela v ZDA, mehiška skupina Reik predstavlja posebno izdajo svojega zadnjega albuma Un día más, na katerem je tudi videospot in uvodni spot v telenovelo Mi Pecado in pesem, ki še ni bila objavljena, Más cerca de ti.

Reik so v intervjuju za Crónica povedali, kaj je bil razlog za posebno izdajo njihovega tretjega albuma.
»Na ta cd smo zelo ponosni in zasluži si posebno izdajo. Zdelo se nam je zelo primerno za tiste, ki prve izdaje niso kupili in, ki so nas začeli poslušati šele zaradi telenovele. To je res album, ki si zasluži biti poslušan od začetka do konca«, je povedal Jesús Alberto Navarro, vokalist skupine.

Konec tega leta bodo Jesús, Gilberto in Julio nastopili v številnih mehiških mestih, poleg obiska Venezuele in Argentine. »Zelo verjetno bomo na kakšnega od naših koncertov povabili Maite Perroni, v čast nam bi bilo nastopiti s tako dobro prijateljico, kot je ona«, je zagotovil Navarro. Več podrobnosti pa nam ni želel izdati.

Na koncu pa so še povedali, da pripravljajo nove stvari, koncert na koncu leta in predstavitev novega, posebnega albuma Un día más.

Ni komentarjev:

Objavite komentar