četrtek, 9. julij 2009

Imenovan je bil za predsednika televizijskih producentov

Juan Osorio je na tiskovni konferenci zagotovil, da živi najboljše obdobje njegovega življenja in na to je vplivala tudi odločitev filmske komisije Mexica, ki ga je razglasila za predsednika televizijskih producentov.

»Zelo sem vesel, saj je to pomembna obveznost, ki sega tudi izven naše zemlje. Upam, da se bom lahko povezal tudi z filmskimi producenti, saj smo vsi ena velika družina«, je povedal.

Vesel je tudi, ker njegova nova telenovela doživlja odlične uspehe in pokomentiral je škandal Lucie Mendez, igralke telenovele Mi pecado: »Lucia je zvezda o kateri se bo vedno veliko govorilo. Zadnič je res malo preveč spila ampak njena igralska kvaliteta tudipo škandalu ostaja enaka – odlična«.

Na vprašanje, če ji bo res priskrbel glavno vlogo v njegovi naslednji telenoveli je odgovoril, da bo poskusil najti popolno zgodbo zanjo, če le ne bo več pijana.

Med tiskovno konferenco je spregovoril tudi o njegovi poroki z Emireth.

»Župnik naju je poročil na plaži, a najina poroka cerkveno ni veljala. Poročen sem civilno in z Emireth se bom cerkveno poročil takoj, ko se konča postopek ločitve od prejšnje žene«.

Ni komentarjev:

Objavite komentar