sreda, 1. julij 2009

Mi pecado 12. epizoda

Lucrecija je jezna, ker jo starši le rade volje sprejmejo nazaj v hišo. Svojo mamo vpraša, če ji res ni mogla odpustiti po tolikih letih, ter če je to res edini rezlog zaradi katerega jo prezira. Rosario jezna ustane od mize in odide. Paulino se spre s svojo ženo saj bi rad, da njina hči sama sprejema pomembne odločitve v življenju.
Balnquita se na skrito dobi z Carmelom. Ko se vrne domov, na stričevo všrašanje s kom je bila tako pozno, odgovori da z Manuelom.
Lucrecia se poslovi od ravnateljice internata in ona ji ne pusti oditi, dokler ne pridejo njeni starši, saj ji je bilo tako naročeno.
Carmelo vrne denar, ki je zmanjkal njegovemu očetu in ga sarkastično vpraša, od kdaj se za posle meni z ženskami. Gabino vprašanja ne razume in sin mu odgovori, da sta ga z Josuejem včeraj videla v avtu z neko žensko.
V internatu Renata prosi ravnateljico, da ji da dediščino, ki ji jo je pustil oče. Ravnateljica ji razloži, da je oče umrl brez denarja in Renata jo porine, saj meni, da ji ravnateljica laže in jo želi okrasti. Ko le-ta pade, se udari v vrat. Renata jo poskuša oživeti a ko vidi, da ji ni več pomoči, zbeži.
Gabino poišče Justino da bi ji povedal, da sta ju Josue in Carmelo videla skupaj. Prosi jo, da poizve če so jo prepoznali in ona odvrne, da je v to prepričana, saj je sin zelo spremenil odnos do nje.
Ko Lucrecina prispe v San Pedro jo oblijejo občutki veselja in žalosti. Ko vesela prečka cesto, jo kmalu povozi prihajajoči avtomobil. Vozniku očita, da ne gleda kje vozi in ga ozmerja z živaljo, medtem ko on njej govori da je slepa. Ko se dobro pogledata, ga Lucrecija vpraša če je on Julian.



2. del - 3. del - 4. del - 5. del - 6. del - reklama za 13. epizodo

Ni komentarjev:

Objavite komentar