sreda, 1. julij 2009

Spoznaj Eugenia Sillerja

Eugenio Siller se je rodil 5. aprila 1980 v Tampicu (Tamaulipas). Kariero je začel z snemanjem različnih reklam, sodelovanjem v glasbenih komedijah in gledaliških igrah.

Od leta 1998 je bil tudi član glasbene skupine Klishé, s katero je nastopal na festivalu OTI, posnel dva CD-ja (Devoción in Amor Violento) in dobil številne nagrade. Leta 1999 je mehiški El Heraldo skupino proglasil kot najboljšo mladinsko skupino tistega leta.

Siller je živel v Italiji, kjer je delal kot model različnih modnih znamk in se nato preselil v Miami, kjer se je izpopolnjeval v igri in glasbi. Leta 2002 se je vrnil v Mehiko in začel študirati na Televisini igralski šoli (CEA), kjer je leta 2005 tudi diplomiral.

Tik po diplomi je Eduardo sodeloval v mladinski telenoveli Rebelde, kjer je igral mladega berača Luciana. Nato se je za nekaj časa pridružil igralski zasedbi telenovele Código postal, kjer je življenje dal Rafaelu.

Leta 2006 je dobil prvo glavno vlogo in sicer v telenoveli Al diablo con los guapos, kjer je ob Allison Lozano igral bogatega Alejandra Belmonta.

Telenovele:
Mi pecado (2009) - Julian Huerta
Al diablo con los guapos (2007-2008) - Alejandro Belmonte Arango
Código postal (2006) - Rafael Rojas Alonso
Rebelde (2005) - Luciano

Programi:
Los 5 magníficos
Mentiras y verdades
Al sabor del chef

Ni komentarjev:

Objavite komentar