ponedeljek, 13. julij 2009

Mi pecado 21. epizoda

Julian prosi Lucrecio da se poroči z njim in ona je nad predlogom presenečena. Kasneje to pove nani Delfini, ki prav tako ne more verjeti, da jo je Julian zaprosil za roko.
Jorge iz Oaxace telefonira Lucreciji da bi jo opozoril na Renato, saj jo tudi on sumi umora ravnateljice.
Lucrecia se sooči z Renato in ji pove, da jo tudi sama sumi umora. Renata še vedno vse zanika in se dela užaljeno.
Rosario da vedeti Paulinu, da ji je nečakinja malo sumljiva in da ni nasedla njeni »bolezni«. Meni, da ni podedovala prav nič, saj je bil njen stric pred smrtjo v denarnih težavah. Paulino ženo označi kot nezaupno in se odloči, da bo od sedaj naprej sprejemal odločitve brez da bi se prej posvetoval z njo.
Paulino odkrije, da je njegova nečakinja brez denarja, saj je njen oče pred smrtjo bankrotiral.
Carmelo ponovno vrne na Gabinov ranč konja, ki ga je Lucreciji podaril Gabino. Paulino hčerki reče naj ga obdrži, saj je to darilo njegovega poslovnega partnerja.
Lucrecia je še vedno zmedena saj ne ve, če bi sprejela Julianovo ponudbo. Odločiti se mora tudi, če se bo soočila z starši in ostala v vasi.
Rosario in Paulino se soočita z Renato in ji povesta, da je brez denarja. Rosario kljub temu zahteva, da gresta z Lucrecio še danes v Oaxaco, saj jih ne misli vzdrževati. Renata je obupana in se zato želi ubiti – prereže si žile na roki.




2. del - 3. del - 4. del - 5. del - reklama za 22. epizodo

Ni komentarjev:

Objavite komentar