torek, 14. julij 2009

Spoznaj Jacquiline Garcio

Jacquiline Garcia Delgado je 19. februarja 1975 rojena igralka in voditeljica. Rodila se je na Kubi, a se prav zaradi dela preselila v Mehiko, kjer je bila sprejeta na Televisino šolo za igralce (Centro de Capacitación Artística de Televisa). Kmalu zatem ko je leta 1997 končala šolanje, je dobila svojo prvo igralsko priložnost in sicer v telenoveli Locura de amor, kjer je igrala Priscilo Beltrán. Leto kasneje jo je isti producent, Roberto Gómez Fernández, povabil k telenoveli El juego de la vida, leta 2002 pa je posnela tudi nekaj epizod serije Mujer Casos de la Vida Real.

Leta 2003 je odpotovala v Miami, saj je tam posnela telenovelo Rebecca, v kateri je življenje dala Violeti Perez. Dve leti kasneje, se je preizkusila tudi v filmski igri in zaigrala v filmu La difusa, ki si je prislužil odlične kritike in priporočila.

Istega leta, je Jacquiline uspešno opravila avdicijo za vodenje oddaje El Show na programu VidaTV in tako zamenjala Lili Brillanti. Ob Galilei Montijo, Raulu Magañu in Mauriciu Barcelatu je pod vzdevkom Jakie oddajo vodila do leta 2006.

Vlogo Marcele Garza Duran v telenoveli Codigo postal je sprejela leta 2006. Kasneje istega leta je kot zamenjava Margarite zaplesala v oddaji Bailando por la boda de mis sueños (Plešem za sanjsko poroko), kjer si je mesto v ekipi delila z Josuéjem in Alejandrom Montanerjem in tudi zmagala.

Po koncu oddaje je Jakie začela z vodenjem oddaje La Hora de la Papa, v kateri je nastopila ob Galilei Montijo, Arath de la Torre, Gustavu Murguii in Carlosu Gallegosu. Po nekaj mesecih vodenja se ji ponovno ponudi možnost za sodelovanje v telenoveli in tako se z vlogo Chayo v Las tontas no van al cielo, ponovno oddalji od vodenja oddaj.

Televizija:
Mi pecado (2009) - Blanca Quiroga
Las tontas no van al cielo (2008) - Chayo
La Hora de la Papa (2007 - 2008) - Voditeljica
Alma de Hierro (2008) - Karina
Bailando por la boda de mis sueños (2006) - Tekmovalka
Codigo postal (2006) - Marcela Garza Duran
VidaTV: El Show (2005 - 2006) - Voditeljica
Rebecca (2003) - Violeta Pérez
Locura de Amor (2000) - Priscila Beltrán
El juego de la vida (2001) - Daniela Duarte

Kino:
Luz Difusa (2005)

Ni komentarjev:

Objavite komentar