petek, 3. julij 2009

Mi pecado 14. epizoda

Po tem ko Rosario Juliana opomni, da mu je prepovedano približati se njeni hčeri in družini, se on mora zadržati, da se ne odzove agresivno. Nato Julian vse pove Matiasu.
Ob vrnitvi na posest, Rosario še vedno očita hčerki, saj naj bi Juliana iskala. V obraz ji vrže, da je prav Julian morilec njenega sina in Lucrecia to zanika. Mami pove, da ga je prav on skušal rešiti.
Teresita obišče Lucrecio, da bi se po letih odsotnosti končno pogovorile. Ko se pogovarjata o poti v San Pedro, Lucrecia omeni incident z Julianom. Prijateljica ji odgovori, da fant ni sposoben ubiti niti muhe in ga zelo pohvali. Na Lucrecino vprašanje če ji je Julian všeč odgovori, da ga obožuje.
Julian poišče očeta in mu pove, kaj se je zgodilo. Rodolfo kot vedno pozorno posluša svojega sina in ga popolnoma razume. Prosi pa ga, da se Lucrecii ne približuje več. V istem trenutku govori tudi Paulino z svojo hčerko in jo prosi isto.
Gabino prosi Carmela, naj se začne malo ukvarjati z nasadom jabolk. Ker on za nasad noče niti slišati, se oče zelo razjezi in mu ne pusti druge možnosti. Kasneje se jima pridruži Teresa, ki ju obvesti o Lucrecini vrnitvi. Očeta prosi, da ji dovoli narediti sprejemno zabavo in on ji dovoli.
Po tem, ko se je z dušo in telesom predala Carmelu, ima Blanquita zelo slab občutek in ga poišče. Ko ga končno najde in vpraša, če čuti kaj do nje, ji on agresivno odgovori, da mu ne pomeni nič ter jo poniža.
Renata končno prispe v San Pedro. Ker nima denarja, sprejme Josuejevo in Carmelovo pomoč. Slednjemu se že na daleč vidi, da bo od nje zahteval nekaj v zameno.
Oče Matias govori z Delfino in ji izda, da je med njenim sinom in njegovo nečakinjo nekaj več kot le prijateljstvo. Delfina je nad novico presenečena, saj ji Manuel ni povedal ničesar. Matias jo le prosi, naj reče sinu, da v prihodnje pripelje Blanquito domov bolj zgodaj.
Renato na El Milagru sprejme Paulino, njegova žena Rosario pa ni prav nič navdušena nad obiskom. Med tem se Lucrecia opravičuje Julianu za incident, ki ga je imel ta z Rosario.
Delfina očita sinu, ker ji ni povedal za razmerje z Blanquito. Manuel ne ve kaj odgovoriti.
Josue je jezen na brata, saj mu ta ni povedal za Lucrecino vrnitev. Vpraša ga, če mu je še vedno všeč in brat mu odgovori, da nikoli nista bila več kot le prijatelja. Na koncu mu Josue le pove, da bo Teresita stari prijateljici pripravila zabavo in ju bo gotovo povabila.
Naslednjega jutra se Lucrecia zbudi zelo zgodaj, saj jo iščejo neki moški. Med pogovorom izve, da so policisti iz Oaxace, ter da mora z njimi v mesto, daj je obtožena uboja ravnateljice. Lucrecia ostane brez besed.




2. del - 3. del - 4. del - 5. del - 6. del -reklama za 15. epizodo

Ni komentarjev:

Objavite komentar